Större farväl

Nu har jag sett det sista av Niklas Olsson, så skulle man kunna säga. Och så är även fallet, nästan.
Vi åt middag på Pearl Palace, det var mycket trevligt. Min räkcocktail smakade dock inte, inte alls. Men umgänget smakade verkligen, gott.

Jag och Lisa gav Niklas två presenter. Ett par sverige kalsonger så han inte glömmer sitt ursprung. Och ett rosa brevpapperskit så att han inte glömmer oss, sina kära vänner. Ett brev i månaden? Plus några vykort på det.

Och för att alla ska veta vilken Niklas jag talar om, så är det han, den här Niklas jag talar om.


Sentimental, sentimental, sentimentalitet.

fucking cold

Jag är inte bara förkyld och har huvudvärk, nej, här sitter man på skolan och fryser häcken av sig!
Och det är inte för att jag är sjuk, för Isabella satt nämligen med jacka på när jag kom.
DET ÄR FUCKING COLD på skolan!


image178
så mycket fryser jag! och jag ser så intense ut.

trist

not satisfied at all

aura

Your Aura is Green
You're very driven, competitive, and even a bit jealous.
However, you seek out balance in your life - and you usually achieve it!

The purpose of your life: inspiring others to be better

Famous greens include: Tony Robbins, Donald Trump, Martha Stewart

Careers for you to try: Guru, CEO, Talk Show Host

new head

Idag har jag piffat till mig minsann.
Först tog jag och Kristin en riktig powerwalk imorse, oj så hårt det var. Upp för skidbacken och hela köret. Sen så klippte till jag till mig i huvudet. Hur nöjd som helst! Tacka vet jag my personal hairdresser Martina! :)

Kom nyss hem från Bollnäs. Var på Nordmans med Kristin och Karin och pluggat biologi. Vi gick igenom nästan hela topic tre, noga. Lite väl noga för vi snurrade in oss som f a n.

Ont i ryggen - tog i lite hårt igår. Även huvudet, men fick en tablett av Karin. Tack.
Vill verkligen INTE bli sjuk.




Yesterday


Today


jag vill vara produktiv

Läste nyss igenom Ross kommentarer på min Paper 2 - det var inte alls roligt. Fan om det går så dåligt på riktiga exams, då...
Och jag har nu äntligen skickat iväg min ängslunda ansökan. Och jag orkar inte ens börja på nästa ansökningsbrev, det är för krävande. Men jag måste. Kanske imorn? Jo, imorn! Eller lite ikväll kanske?

Och Linda är sjuk.
Kristin är i Njutånger.
Johan och Frida äter, som alltid.
Linn är nere i Trollhättan.
ALLA är någonstans, förutom jag. På mitt rum, wow!

Jag kan ju faktiskt läsa ut de sista 100 sidorna i Things Fall Apart som jag skulle ha gjort i söndags, men nej. Det är tråkigt att läsa nu känner jag. Och det är två timmar kvar tills House börjar.

tidskrävande

Suttit här senaste timmarna och filat på min CV och ett ansökningsbrev till Ängslunda.
Nu när jag är klar med det så har jag två ansökningsbrev kvar; ICA Supermarket (Arbrå) och Dressman (Bollnäs).
Det kommer inte gå nå bra känns det som.

Och än en gång t i d s k r ä v a n d e !

ett mindre farväl

Syster och Tequila åkte nyss, mycket tråkigt. Hann dock leka livet ur det lilla djuret innan det var dags för farväl. Måste ta och åka upp till Sundsvall nån helg framöver. Inte denna dock, men ännu nästa kanske?

Det skulle vara hemskt trevligt.

image169
                            Syster och Tequila

I repine for the 22nd of may

repine \rih-PINE\, intransitive verb:
1. To feel or express discontent.
2. To long for something.

lägligt

Min frack anlände till Orakel förra veckan och jag hade blivit inbokad för att testa den idag. Fick nyss ett samtal därifrån  och hon som driver affären hade gått och blivit dålig, och det var ju mycket lägligt då jag totalt glömt bort vilken tid det var. Jag vet att det var någon gång runt två, men tänkte ringa om ett tag och kolla exakta tiden, vilket jag längre inte behöver.
Så nu kan jag sitta här i lugn och ro och skriva lite production portfolio - det tar tid det minsann, speciellt när det finns annat som distraherar samtidigt. Jag hinner även träna som jag bestämt mig för att göra i lördags och än har det inte blivit av. Men idag.

Hoppas på en tur till Gävle senare i veckan. Ut på galej.
Och på fredag tar vi ett kärt farväl av Niklas. Det blir trevligt med middag på Pearl Palace.

städat och klart

Sitter här och avnjuter några vindruvor efter att ha utfört en välbehövd städning av rummet. Damsög och torkade golvet samt barbordet. Allt glänser. Allt är på topp.
Har även tänt ljus och satt på stämningsfull musik - Damien Rice.

För övrig har jag övningskört idag, halvvägs til Gävle. Var på IKEA och handlade nya fina, mycket fina, ljushållare, ljus och doftljus.
Jag njuter.

städat och klart

Sitter här och avnjuter några vindruvor efter att ha utfört en välbehövd städning av rummet. Damsög och torkade golvet samt barbordet. Allt glänser. Allt är på topp.
Har även tänt ljus och satt på stämningsfull musik - Damien Rice.

För övrig har jag övningskört idag, halvvägs til Gävle. Var på IKEA och handlade nya fina, mycket fina, ljushållare, ljus och doftljus.
Jag njuter.

långtur

Idag har jag övningskört långa vägar, ändå till Delsbo och tillbakas. Ja, tänka sig, blev längre en vanligt minsann.
Pappa fick för sig att vi skulle åka till Bror-Erik och titta på konst; sagt och gjort! Farmor var väl inte alls så hajj på idén, men det fick minsann inte stå ivägen för planerna. Hon satt ju bara i baksätet och vilade, eller hur?

Väl hemma runt halv 2 åt jag och kollade på Rent Hus - vilket snusk program. Somnade och vaknade nu nyss för en kvart sen eller så..

vuxenpoäng

Jag är så duktig. Sitter här och förbereder för min framtid. Efter att ha blivit inspirerad av både Jenny och Lisa som ställt sig i bostadsköer runt om i landet, Jenny redan för ett år sedan!, så har jag nu också gjort det. Tänkte att det passade mycket bra att ställa sig nu redan eftersom jag inte kommer behöva en bostad här i Sverige förrän slutet av 2009 eller början av 2010. Och anledningen till detta är ju att jag ska åka som au-pair till USA ett år först.

Har ställt mig i bostadskö Göteborg, Stockholm, Linköping, Uppsala.

Har även börjat skriva ihop ett ansökningsbrev till sommarvikariat inom äldreomsorgen. Men det tar sån tid, jag vet inte alls hur jag ska komponera ihop det. Ska även skriva ett till som jag ska använda till att söka på ICA här i Arbrå samt Dressman i Bollnäs.

Jag MÅSTE ha jobb..

Och jag tror jag bestämt mig för att jag kan jobba i juni och juli månad, för augusti behöver jag till att ta körkort. Bara fokus på körkort i augusti. För annars tar jag mig aldrig till USA i september som jag tänkt!
Nu när jag skriver om detta så kom jag på att jag måste ju fixa ihop en jävla uppsats också. FAN! Jag hinner inte. Har ju en hel jävla production portfolio att skriva och det känns faktiskt mer angeläget och betydligt viktigare.
Men jag ska göra mitt bästa, kanske får iväg min ansökning i mitten av april i varje fall!

käraste syster

Du är en sån hemlighetsfull liten mes!

hjärtslag

Idag hade min trailer för vår slutproduktion premiär och det var minst sagt jobbigt. När jag väl satt där och det var dags för visningen så började hjärtat bulta på i 100 km/h, men det gick an.
Och Jenny, jag hoppas det var värt att stanna! ;)

f u c k

Jag har hittat alla labb rapporter förutom en! Typ de första vi gjorde i IB1, och det är hundra år sedan!
JAG BLIR SÅ LESS!

sönder stressad

Förbannat, det är det enda jag kan säga. Nu har jag några tunga dagar och veckor framför mig, verkligen.
Stressen infann sig när jag fick ett gullligt telefonsamtal av vår käraste biologi lärare Deisy som sa att jag var en av de utvalda som skulle behöva skicka in alla sina labb rapporter! + att jag ska sammanställa Group 4 Project, jätte trevligt!

Sen dess har fler saker att göra lagts på..
  • Film; fick veta att min trailer ska visas imorn på IB fikat, så då var det bara att jobba hårt! Satt kvar till fyra utan att bli riktigt nöjd. Hann inte ens bränna ut skiten till Gunnar, så det får han sköta sjäv. Skrev dock en fin lapp åt honom.
  • Bal; fick ett samtal från Orakel idag som meddelade att min frack kommit så nu ska jag komma dit nästa vecka, 25/3, och testa den. Den exakta tiden glömde jag bort men vet att det är någon gång vid två; halv, prick eller kvart över? Fffff...
  • Jobb; snart finns det väl inga kvar! Skulle försöka ta tag i det idag och skriva klart min "career history" och en liten ansökan, men det hann jag inte! Men har bestämt mig att på lovet ska jag fan söka!
  • Au-pair; min personliga deadline var satt den 31/3, men så blir det nog inte. För jag ska nämligen skriva en uppsats om vem jag är, varför jag åker som au-pair och varför familjen ska välja just mig (något i den stilen), göra ett bild kollage på fyra kort med ungar, hämtat medical history på läkarstation idag eftersom jag egentligen skulle ha tagit tre-tåget, men hann inte! Och imorn hinner jag inte heller, säkert inte på torsdag heller. Och på fredag har de väl inte ens öppet! Och sist men inte minst så måste jag få underskrifter på mina childcare references.
  • Jobba; måste se till att jobba minst en dag på lovet på fritids för att få ihop alla mina jävla timmar.
  • Production Portfolio; skriva om min roll som Director i våran slutproduktion på filmen. Allt som allt, tillsammans med själva filmen och trailern är det 50% av mitt filmbetyg! :s Personliga deadlinen var den här veckan, men KNAPPAST! Lov, vilket lov?
  • Leva
  • Banken; mitt bankomatkort är "ogiltigt", helt utan anledning, så jag måste ha ett nytt. Genast, helst i lördags!
  • Påsklov; syster kommer hem på söndag, så då blir det fan bara att ta det lugnt!
  • CAS; sammanställa den förbannade cas. En hel jävla evaluation forms för varenda projekt och en som sammanfattar hela min underbara cas upplevelse!
  • EXAMS; sist men inte minst så måste man ju repetera allt innan exams börjar den 5 Maj. Hur ska det gå? Har snart, om 20 sidor läst ut Dvärgen i varje fall.

Ja, det är förbannat synd om mig. Jag vet. Ha medlidande för fan.

tack

Jag har Jenny att tacka för att jag tog mig ur sängen imorse strax efter 06.00. Hade nämligen bestämt mig för att träna imorse och som tur var drömde jag att Jenny var så duktig att hon stod på en trampmaskin utanför sitt hus tidigt på morgonen och sa att "när man väl tagit sig upp så går det bra. Och det är viktigt att ge sig fan på att ta sig upp också!"
Så, strax efter 06.00 var jag uppe, åt frukost, packade väskan och tog sedan 7 bussen till Bollnäs för att följande infinna mig på gymmet 07.40 där jag stannade till 09.00.

Riktigt skönt var det! Och förjävla duktig var jag som klev upp. Imorn blir det dock att jag sover ut. Börjar tio och ett plus på det hela är att jag sover i Bollnäs vilket betyder att jag kan sova LÄNGE!

Just nu sitter jag på skolan, kom hit efter 18.00. Skulle ha gjort en hel massa på min Production Portfolio (Film) men det har inte blivit av. Vet fortfarande inte hur jag ska lägga upp det, så måste ha en liten konversation med antingen Gunnar eller Margaretta imorn om hur fan jag ska göra egentligen.


Fick tillbaka min Lap report idag; den gick verkligen bra - SKÖNT! Äntligen min första trea på Planning A.
Fick även tillbaka Paper 2 i ITGS - en femma! Tjoho kände jag, där satt den.

tid

det var trevligt igår. mycket trevligt att få återkomma till kilafors. alltid.
på schemat stod melodifestivalen tillsammans med johanna och niklas, sen blev det en tur till bollnäs.
london-gänget i sannas lägenhet var det full rulle på, som det ska vara. blev lite cruising innan jag fick skjuts till linn, oj så spännande det var.

idag har det blivit mycket släppt. somnade vid fyra, klev upp vid tio för att åka driven på max och äta den nya hamburgaren till frukost. oh ja, jag är så nyttig för vet ni vad; till lunch blev det pizza också!
det är grejer det.

fortfarande hemma hos linn. sett en massa filmer. såg nyss klart hostel 2. äckligt. och ettan har jag inte ens sett.

trådlöst

jag har sådan tur. vart jag än tar med mig datan finns det trådlös uppkoppling som jag kan snylta av.
om än dålig mottagning.
hos linn har låsta nätverk bara upptäckts, förutom idag! alldeles plötsligt så har jag full mottagning och kan nu sitta och surfa. jag njuter.

:)

snart en tripp till kilafors, alltid lika trevligt.

dagens mest korkaste

läste just igenom mina itgs notes och upptäckte ett ofantligt korkat fel som jag inte alls förstår mig på ha uppstått: var meningen att jag skulle ha skrivit guy som i kille, men hade av någon anledning lyckats skriva guide!

någon som kan klura ut hur detta hände? jag förstår inte.

mock results

Math paper 1 - 5 OFÖRVÄNTAT!
Math paper 2 - 3 förväntat!
ITGS paper 1 - 7! YAY!
Biology paper 1 - 3, inte så bra men förväntat
Biology paper 2 - 5, svarade inte på fem frågor men det gick an ändå.
Swedish paper 1 - 6, smått stolt
Swedish paper 2 - 5+, att det aldrig går vägen!

diffident

diffident
\DIF-uh-dunt; -dent\, adjective:
1. Lacking self-confidence; distrustful of one's own powers; timid; bashful.
2. Characterized by modest reserve; unassertive.

goodbye ex-lover

har nu sparat ner det sista från min gamla stationära som fanns vid min sina innan Deora kom och gav mig kärlek.
det var tungt att säga hej då. far har nyss utfört en formatering av hårddiskarna nu också. så allt är borta.
precis allt. det är tungt.

men som tur är finns ju Deora vid min sida, jämt och ständig. henne kan man lite på.



itgs lektion


incredible joy

jag kan inte ens tro det men...
JAG ÄR KLAR MED MIN TRAILER!

halvt.. jag har gjort allt det grova jobbet med alla klipp och liknande, bara fixa ljud kvar nu. så allt är synkat och musik på det.
är rätt nöjd trots allt, vilket jag inte förväntade mig!

UNDERBART!

senare idag ska jag även vara med i en film.
brudgänget på filmen ska spela in resterande snuttar och då ska jag vara elev.
kanske även coach? ha.



today's word

assuage
\uh-SWAYJ\, verb:
1. To make milder or less severe; to reduce the intensity of; to ease; to relieve.
2. To appease; to satisfy.
3. To soothe or calm; to pacify.

film hela veckan?

sitter som en fånge här i filmsalen; jag måste bli klar med min trailer denna vecka!
satt här imorse, utan någon vidare framgång, men jag lärde mig dock vad jag INTE skulle göra.
sen var det film lektion, ett jävla krångel.
och nu är det efter skoltid och här sitter jag, dock bara fram till nio då jag ska hem till farmor och joina alla andra house'are runt om i sverige.

imorn, första lektionen, är det film som gäller.
torsdag har jag inte riktigt klura ut hur det blir..
men fredag morgon blir det film, även kvällen.
SEN ska jag vara klar...

word of the day

kismet
KIZ-met; mit,        noun

Destiny; fate.

skylle mig själve

jag har inte fått in min mycket försenade biologi rapport än för jag har helt enkelt inte orkat.
förra veckan var det för mycket mocks i luften.
i helgen var det för mycket slapp.
och idag måste jag helt enkelt skriva klart den.


ska fan mig ligga i sängen klockan 9! och somna på en gång!

lika trött igen

la mig strax efter nio igår för att jag var så förbannat trött. men när somnar man då? jo, elva!
det var ju lyckat. och nu sitter jag här, känner mig verkligen trött och seg och vill inget annat än att sova.
tror faktiskt att det blir en tidig kväll igen. ska bara skriva ihop biologi rapporten, sen gör jag kväller.

mitt enda fokus framöver ska vara film:  en trailer och en production portfolio med deadline den sista mars...

down, down and tomorrow UP

nu är jag inte bara lite trött heller. har nog sovit för mycket; vaknade elva, inte riktigt min grej.
så.. ska nog ta deora och placera mig i sängen alldeles strax för att sedan slumra till en film. ska ju trots allt upp tidigt imorn och träna har jag bestämt. ja, jag är så duktig så.


my eyelids are falling to the floor.
wake-up call!

sovmorgon

ligger här i sängen med amanda, vi har det riktigt mysigt.
snart ska vi mysa framför en film också; things we lost in the fire.

igår var jag och amanda och hennes syster på max från strax efter tio till halv ett. ja, vi hade så trevligt!
spelade kortspel och memory som de två systrarna fick i en varsin maxbox.

nej, film nu. och mys.

söker

sitter här, och känner att det inte riktigt är tillräckligt. jag söker runt mest hela tiden.
här på nätet besökte jag nyss ikea. kollade igenom alla deras förslag till rum osv. det är inspirerande.
men jag har redan gjort om rummet tre-fyra gånger de senaste fem åren. men jag vill ha mer liv.
mer liv på väggarna.
och en stor mjuk matta!
och mer ljus!
någon slags väggmålning?
en till tavla?
många ljushållare!

en varm kropp...

lugn helg

igår firades avslutade mocks med god middag på corner tillsammans med kristin, karin och linda.
planksteken satt helt perfekt! och en kall öl på det - det var helt toppen!

runt halv åtta i morse vaknade jag. frukost framför datan som screenade filmen mad money. den var underhållande men ingen höjdare direkt på "the director side". men film tackar jag aldrig nej till.

tränade för första gången på två veckor också mellan 9 och 10 med emelie. skönt!
hem, dusch, lunch och nu läsa lite dvärgen tror jag. sen gå och sola en sväng hade jag tänkt.

antar att det blir andra chansen ikväll, men umgänge och plats vet jag än inget om.

hur ska man förklara det?

när det kommer till att vara social för mig står jag helst lite utanför då jag vet i förväg att jag inte riktigt passar in. det ligger inte i min natur att försöka smälta in då jag inte känner för det.

jag tycker det är förbannat tråkigt samtidigt som jag ser det som en säkerhet inom mig själv.
jag behöver inte alltid delta för att känna mig nöjd - som ikväll. det umgänge jag upp tills nu varit med om räcker alldeles bra för mig.

och inte måste vi alla vara lika. jag är långt ifrån lik någon annan.
men jag förstår att mina vänner kan se det som en svaghet, självklart. men jag trivs mycket väl med det, ibland och ibland inte alls.


några tappra försök har jag nog allt gjort ibland, och i framtiden kommer det komma allt fler tillfällen. och det är jag tacksam för, men ikväll kändes inte som att vara en del av den framtiden.


det går framåt. jävligt sakta, men fan framåt personligen ansett.

over and out!

idag, mellan 8 och 10 hade jag min sista mock. i engelska dessutom. det gick, jag vet inte alls hur det gick..
men det är över!! tack och lov.

och ikväll blir det outing. det blir trevligt. :)


just nu känner jag bara för att sova.. jobbat mellan 12 och fyra - helt slut.
men nej, nu ska jag övningsköra. fan mig om jag somnar framför ratten.

det var värst

sist jag hade dagens ord var den 16 oktober 2007. och då hade jag börjat med det den 19 september 2007. det höll sig inte länge minsann..

men nu tänkte jag börja uppdatera det lite smått frequently.
får se hur det går..


DAGENS ORD

rara avis \RAIR-uh-AY-vis\, noun;
plural rara avises \RAIR-uh-AY-vuh-suhz\ or rarae aves \RAIR-ee-AY-veez\:
A rare or unique person or thing.

ny design

tok ut svängarna lite och tog för mig av en ny färg palett, lite daring så där tycker jag personligen.
lite lila/rosa är väl inte direkt grönt om man säger så, men en trevlig kombination.

vad tycks?

telefon undersökningar

undersökningar som sköts på telefonlinjen är alltid hemskt lika roligt.

nyss ringde en man med en dyster och monoton röst och ville ha kontakt med den person "som står i tur med att fylla år och som är över 18 år".
han lät mycket munter där han satt i sin stol så här på kvällskvisten och ringer runt till folk som han vet egentligen inte vill tala med honom. fast jag är ändå rätt snäll när det gäller sånt där: jag ställer upp minsann!
men eftersom jag nu var ensam hemma så gick inte undersökningen att utföra då jag inte är den som står i tur att fylla år i vårat "hushåll" som han så fint sa det.
han frågade då, ja, han frågade, om det gick bra att återkomma, vilket jag tyckte var smått ironiskt. andra personer av hans like meddelar det, och helst med fart för att sedan hinna lägga på och ringa upp nästa person som står i tur att få the great pleasure of talking to him!

oj vad jag vill ha ett sånt jobb. det är så trevligt att veta att man är hatad, till en stor del i varje fall.



... nu när jag tänker på det så var ju jag den person han sökte. oj då, det var ju t r å k i g t !

f a n

suttit och räknat ut median values på min biology report nu, trodde jag iaf!
men det har jag ju inte - glömde nämligen att ställa upp de i ascending order! fuck off.
så nu måste jag göra om allt! har räknat om värderna för första tabellen, nu är det bara andra tabellen som återstår.

OCH en conclusion and evaluation på det. något jag verkligen inte orkar!

sista mocken imorn i alla fall, det känns skönt! sen har man ju bara riktiga exams kvar! tjoho vad jag måste lära mig matte, biologi, itgs, svenska och engelska på mindre än två månader!
måste lära mig att kunna skriva, något jag borde vid det här laget.. men icke


kanske inte blir någon färd upp till sundsvall i helgen trots allt. syster ska till stockholm, fast det är på lördag kväll..
och nu ligger hon o sover för hon ska jobba natt.. hm

worst! AND best of all

ont i tummen har jag! inte lite helller.
haft ITGS mocks hela dagen. första passet på en timme, andra på två och tredje på en timme.
det var tungt, men det gick någorlunda bra i jämförelse med förgående två dagar. då gick det inte alls vidare.

och det får ju inte glömmas; gårdagen spenderades med mycket, mycket snälla individer.
först fikade jag, niklas, johanna och fia. jag köpte även skor. sen gick vi med niklas till skattemyndigheterna - he is on his way!
sen blev det tydligen bestämt middag hos johanna - tja varför inte? - så då for vi till kilafors.
vad stod på menyn tro? jo, tacos! med fetaost, det var nytt..

med andra ord; en helt toppen dag/kväll! kom hem runt 9 snåret så ingen plugga igår inte.
och det var skönt - och det lönade sig!

brum brum: update

jag hade min första mörker körning idag. och det gick gallant!
och jag var så mycket duktigare på att växla idag också ;)

det rullar frammåt!

brum brum

På schemat: övningskörning

i'm crying

idag har inte varit en bra dag.
är helt mentalt slut och på det ska man behöva plugga biologi och matte.

så vad har hänt idag? jo, vi hade våra första mocks.
varken biologi paper 1 eller 2 gick bra. svarade inte på 5 frågor på paper två, sen var det flera stycken som jag är 100% säker på att jag svarade fel på. :/
och sist hade vi english paper 1, comparative commentary. fuck it I say.
NO fun at all.


men det är ju bara övning, försöker intala mig själv det. iofs är det ju bara det, men paper 1 i engelska kan man inte öva så där jätte mycket på, eller lite, men det kräver en jävla massa!

nu vill jag bara gråta. stressad som en tok och tycker synd om mig själv.
den här veckan är helvete.

arbetserfarenhet

fingrar med en jobbansökan. skriver ihop min lista med arbetserfarenhet och den blir minst sagt... kort.
men man måste ju börja någonstans.

sen ska man ju skriva ihop ett litet brev också.
eller, två. ett till min aupair application också. :(


gårdagen, lördag

gårdagen var trevlig. lite kort besök i kilafors kanske, hade gärna stannat längre.
men det får väl bli fler gånger. :)

var först hem till niklas innan vi åkte hem till johanna. alltid lika spännande att se hur andra bor.
och det var minst sagt fint och prydligt.
hemma hos johanna sågs det melodifestivalen, åts muffins med mera. och vissa bråkade som två små barn. ojoj.
sen var det dags att åka hem med tio tåget.

pga. av tiden så blev det även en visit på tranan. tja, det gick väl an.
krångel senare på kvällen dock, men hem kom jag i varje fall. hemma och i sängen vid tre.


no food

finns ingen jävla mat här i huset. jo, fast djupfryst kyckling och liknande som tar åt att tina!
jag har inte all tid i världen. ska ju hinna duscha och allt innan tåget åker 18.41 mot kilafors.
faktiskt.

det enda som finns färdigt är hemmagjord potatismos. ja, sen då?
vi kolhydraterna, men inge protein. - jag blir så glad, så glad!


stavfel

jag kunde (läs: kan) inte stava till definitely

RSS 2.0