BERLIN!

om snart ett halvt dygn, närmare bestämt 14 timmar sätter vi oss i bilen och beger oss mot skavsta.
jag, martin & john.
runt 6-7 någon gång sätter vi oss på flyget och runt 8 är vi framme i Berlin.
jag kan knappt bärga mig.
ett tre dagar ska vi njuta av att inte befinna oss i Sverige. se något nytt, äta något nytt, handla något nytt men även nygammalt.
dricka ett glas eller fler & låta livet sugas ur oss.

det ska bli en riktigt fröjd att åka.
kan knappt bärga mig, som sagt.


fira fira fira!

heeela förra veckan var en stor fest för min del. eller iaf, större delen av den.

onsdagen var det utgång m. johan, sanna, linn & jessica. linns första utgång på år och dar vilket var riktigt skoj. vi befann oss först hemma i spånga sen blev det sista ficks på f12. riktigt lyckat. och himla skoj att johan följde med!
anledning till utgång utöver än att bara få komma ut & röra på sig och ha det enormt jävla skoj var den att jag firade fast anställning! så jävla skönt. här ska fixas lägenhet, snart...

torsdagen "firade" jag väl inte så bokstavligt men det var ändå dagen jag & min kärlek firade ett år tillsammans! med min kärlek menar jag huvudstaden, stockholm i all sin glans.

fredagen, den stora dagen, 4 september - dagen jag levat i 20 år! en sådan vacker dag/kväll. det blev shopping, som inte inträffat på hundra år. införskaffade mig även mitt första smycke. en halskedja. fint, glammigt. även en dundrans jeansväst.
en sväng på systemet stod självfallet också på schemat. inhandlade goda drycker som jag däremot inte hade någon användning av alls då det bjöds på rosé och cosmos hemma hos viktor! gud bevare mig vad gott. på det blev det sushi också.
sanna joinade även hon efter jobbet. likaså elin & pierre.

lördagen var den dag då jag firade med mina närmaste vänner (linn uteblev dock pga. jobb - himla trist). vi åt på vapiano i gamla stan och hade riktigt mysigt. blev bjuden på ananas mojito av niklas och jag säger det - ge mig mera. låt den heliga drycken aldrig ta slut. mojitos i mitt hjärta.
fick mig fin finaste presenten av johan & frida - present kort på systembolaget! önskvärt! efter middag splittrades vi lite halvt. jag & niklas for vidare till viktor en sväng innan jag slutligen mötte upp jessica & linn för utgång!

söndagen var jag himla duktig och städa hela lägenheten. diskade. var ut  gick. handlade. lagade mat. och gottade sen ner mig i soffan tillsammans m. linn & sebastian för att kika sagan om ringen.


verkligen en toppen vecka! kunde dock ha varit lite mer spektakulära utgångar men dem kommer!
och tack till alla för alla fina gratulationer! de värmde! minst sagt.


RSS 2.0