tillbaks till skolbänken?

frustrerad, frustrerad, frustrerad.

kikat igenom en blogg idag och blev påmind om att jag saknar skolan. finns ingen direkt koppling av det som står skrivet i blogginläggen och mina tankar på skolan förutom att personen ifråga fortfarande går i gymnasiet.
hur som helst fick min beundran över det som stod skrivet mig att upptäcka att jag dag för dag bara blir mer och mer korkad. eller ja, inte direkt så korkad men jag tappar mer och mer vad beträffar ett egentligt tänkande och analyserande som var prio ett under gymnasiet. eller prio och prio - det var ett måste. det flöt på.

sen jag slutade har jag endast läst en bok (den var bra) och jag har ett prov framför mig som jag inte ens har börjat "studera" till. studera kan man väl inte kalla det att jag ska göra utan tänka lite längre bara. provet jag ska avlägga är för att jag ska bli certifierad möteskonsult och inte endast en mötesbokare. i regel gör man provet efter två månaders anställning men då det varit mycket annat på bolaget har det svävat fritt upp i det blå. jag nämnde det dock på ett av de sista morgonmöten vi hade och det bestämdes att jag skulle skriva provet innan vi gick på julledighet.
men, jag kände mig inte redo som sagt då jag glömt bort hur man tänker lite längre och det har nu alltså skjutits upp till efter julledigheten = om ca. 2 veckor.

och här sitter jag nu, ledig och har all tid över till att läsa igenom häftet vi har kring regler och allmänt tänk vad gäller mötesbokning, men ändå läser jag inte. jag har verkligen tappat glöden.

en glöd jag vill ha tillbaka.
ska få tillbaka.

som jag känner nu kanske det blir skola till hösten? men hallå? vad för skola? vad för ämne?
jag vet nada. förutom att jag vill. men det är så mycket arbete - många stora kliv att ta.

jag tar det imorgon..

these last weeks

de senaste veckorna har verkligen varit fylld med saker att göra. varit på två julbord - ett med öppen bar vilket bara var toppen. det andra ute på vaxholm där jag glömde min väska kom jag på när båten precis började åka. lånade dock bil från jobbet för att åka och hämta tillbaka väskan dagen efter vid strömkajen - körde tok fel på väg tillbaka till jobbet då jag hamnade på medborgarplatsen efter att ha missat avfarten mot nacka! tog cirka en tjugo min extra för att komma tillbaka till jobbet men jag fick ju utforska söder lite på egen hand dock! alltid trevligt.

har även varit på vernisage, haft trevligt sällskap på cafe 60. lärt känna lite nya människor. fått goodie bags från jobbet där jag även tog en extra till linn vilket var mycket snällt av mig. tackat av chefen som går ner på 20% :(
ätit världens godaste saffrangryta med fisk och annat gott då chefen fyllde år. julpysslat! träffat teqla och shottat i tequila! varit på spyan och fumlat runt. fått sällskap hem.

ätit middag med kollegorna på foresta varpå det blev utgång och sedan jobb två timmar senare - men det gick. värre var det i fredags då jag klev tjugo i fem på torsdagen och somnade inte förrän två på fredag natt! med andra ord hann jag med två dagars arbete och fest på det på 44 timmar. men det gick fin fint! även firat jul med sambo med julmat flera dagar i sträck. lite trött på det nu. julafton blev dock en tidig kväll men det tog vi igen dagarna därpå. ;)

och nu har jag semester fram till den 7 januari! men det känns fan som om jag behöver längre. det är måndag idag.
onsdag är det nyårsafton. sen blir det kanske hemresa på torsdagkväll och tillbaka till sthlm på söndag. då har jag bara måndag och tisdag ledig sen blir det jobb igen. :( vill inte.

jacke is

hemkommen från tredje dagen i rad - fett nice.
även andra dagen i rad som vi har sällskap hem.
tidigare ikväll var johannes här - wonderbart!

me gusto.

lång helg - lite sömn

igår hände det grejer. även idag kanske man kan säga.

först jobb där det gick fruktansvärt dåligt. hampus sista arbetsdag vilket var ännu tråkigare.
gjorde dock pepparkakshus och de blev minsann annorlunda men fina.
åkte hem, åt, sov. kikade på början av idol finalen innan jag mötte upp Mi och Kristian för att se modevisning på white room.
kom dit, såg hampus mannekänga och tog oss någon varsin öl. fortsatte senare till connection där mi och resten lämnade mig och hampus efter endast dryga halvtimmen näst intill. tråkigt nog.
träffade dock på vänner till hampus och golvet gungade i några timmar till.

runt tre fyra tiden blev det nästa förflyttning till finfin lägenhet på söder. hade trevligt tills kvällen spårade ut runt sex tiden på morgonen. blev minsann inte alls som planerat. men kanske av en mening också.. ?
kom hem efter många om och men och somnade kanske runt en åtta. vaknade en gång i timmen och klev sen upp ett för att duscha, äta frukost och sen vidare för ett nio timmars arbetspass ute på lidingö.

lite mör jag är nu. ont i både ben och fötter.
vill helst somna fort så jag får vakna och träffas för att prata ut och klara upp saker.

det var minsann ingen dålig helg eller jo, på vissa håll riktigt förjävlig, men även förbannat bra på andra håll.

on MY way HOME!

vilken lyckad helg! verkligen - även om planeringen av den inte funkat riktigt som den ska ha gjort!

en liten bäbis elvira har hälsats på. firat två födelsedagar - 50 och 60 år! ätit hur mycket mat som helst - senast idag av en farmor som gödde en. älskar henne.
druckits en massa alkohol och rockat på tranan har även varit en av helgernas höjdpunkter! började med förferra hemma hos linn i arbrå men underbaraste människor som man inte alls sett på länge! det var VERKLIGEN kära återseenden!

chockat har jag nog också gjort en del. men det gillar jag. och tydligen mina kära vänner - det betyder.

även hunnit träffat emmy och sett hennes nya krypin. hann dock inte träffa kristin. :( och hann inte umgås så mycket med folk som jag hade velat. finns mycket man ska hinna med. kanske blir en till liten tripp hem snart igen bara för att.. ?


ja, vad ska jag säga? förtrollande.


just nu sitter jag på tåget hem, själv. :( bobo (a.k.a linn) åker inte hem förrän imorn då hon har andra saker att uträtta. och nu vill jag faktiskt bara komma HEM! ligga i sängen och sega. ville helst vara hemma nyss men då hade jag inte hunnit med allt jag hunnit med idag. och skulle hinna med! det blir fler gånger.

julia är snäll och möter upp mig på station också. fått en ljusstake av mor som jag ska ställa i köksfönstret! och en massa juldukar som hon samlat på sig under alla år med hennes stickning. :hon är för söt min mor.

on our way home!

så där ja, nu sitter vi på tåget påväg hem - skönt. hem och träffa lite folk, även om lite käppar har sats i hjulen för att träffa vissa. tråkigt nog.

men jag ser fram emot en hejdundrans kväll imorn! super trevligt får jag hoppas att det blir.

dåligt på jobbet har det gått i veckan dock. kändes dumt att gå tidigare men får bli jävla speed och duktig på måndag! då jävlar ska här bokas. :D





saknar dig.

Attention Anna S!

Anna, AS härligt! SER FRAM EMOT LÖRDAG! :D

RSS 2.0