det blev en dyr matkasse

i och för sig har willys billiga matvaror, men när prislappen överstigen 1200 och det resulterar i tre feta willys kassar har man nästan inget annat val än att ta taxi hem. fruktansvärt att storshopping kan både ta såna krafter men även lämna stora hål efter sig.

nej, tacka vet jag att man förhoppningsvis har kollegor med bil till nästa storshopping.


och en helt ny garderob har jag även införskaffat mig.

sommartider hej hej

väldigt passande av min ipod att välja gyllene tiders sommar låt när jag kliver av pendeln och nästa flyger bort av den hårda vinden som rusar emot mig. ärligt talat hade jag gärna haft sommar nu, men vintern har sin charm.
speciellt då man har en helt förträfflig bobo, underbara nya bekanta och en feting lön i plånkan snart!

löning i morgon med andra ord. gött!

nej, nu är det filip och freppan på femman.


mysigaste söndagen på länge

på riktigt, verkligen på riktigt.

efter en lång och välbehövlig nattsömn vaknade man upp och fick frukost på säng. det blev nybakade scones, ost, marmelad, te och cola! oslagbart.
och en trevlig film till det.

besöket på grönan för lite julmarknad var också hur mysigt som helst. även om lite kallt.


annars så blev det utgång i fredags och som start på kvällen blev det middag hemma hos madde i rissne. jag, carro madde och ida? (sorry, men jag minns faktiskt inte namnet) gottade oss i vin och kyckling tortillas. utgång blev det på söder efter lite stadsvandring.

på tisdag till torsdag sover carro här innan hon åker på sin tre månaders långa jorden runt resa den nöten. ack så bra hon kommer få det. julia joinar oss också som sagt nu här i veckan.


nej, blir nog datan & sängen nu. massa serie-avsnitt att komma ikapp med! MYS :D

FEST!

Hör upp allesammans!

Lördagen den 6:e DECEMBER är det förferra hos Linn hemma i Arbrå då vi kommer hem över helgen. Var ett tag sen man såg alla och ser fram emot en fet härlig reunion tillsammans med er alla!

Helt toppen anser jag då! BE THERE!



:D

jag har...

pussats



helgerna framöver har jag trevliga saker att se fram emot,
kanske till och med en tripp hem helgen v. 49.
sen, som det ser ut, joinar julia oss här nere om någon helg, det blir också trevligt.


fick en liten lön från foresta som jag trodde skulle vara på 1000 men blev på 3000 och då kunde jag "leva loppan" (en kommentar jag fällde på jobbet och som det resternade timme efter skrattades åt - det bjuder jag på)
och levde loppan, impulsivt, ja, det gjorde jag. 2000 gick åt till kläder. sen resten åt linn så hon kunde överleva. samt ett biobesök som jag betalade för mig och två till. men det var lätt värt det.

får min första riktiga lön på tisdag - mycket fint kommer det sitta. och passa på att klippa mig ska jag även!


annars står glöggkväll, modevisning, julfest med jobbet, utbildning, krogrunder och mer på schemat de kommande helgerna/veckorna.



ja, jag gillar sthlm..

jag är...

lycklig














sthlm...

jag vill....

pussas

framsteg

"det var starkt gjort av dig. jag är stolt över dig"

- det värmde.

who's the man?!

jo, det är JAG! fick nämligen en liten "uppgradering" på jobbet idag - HELTID!
och det känns så jävla bra! det är då fan mer pengar iaf - ett jävla plus!

gött gött gött.

can´t think straight

har gått i en dimma hela dagen, eller, hela helgen.

men jag fick aldrig ditt namn

gårdagen var en helt ypperlig dag. små chillade på jobbet hela dagen då det gick trögt för alla att boka och sen runt fyra slutade vi (som vi i fortsättningen kommer att göra varje fredag).
även jag blev utspökad lite med en blåtira, ett blodigt jack på kinden och lite sårig mun. det var hemskt snyggt må jag säga. och bilder hoppas jag få i början av nästa vecka!

hur som haver så spelade vi den gamla klassikern jag har aldrig, än en gång. från att ha varit perfektionisten (genom mini disc profil-testet) så blev jag efter mina glas vin något i stil av en ganster. fasaden som jag så fint målat ut började vittra men det är så det ska vara. jag kan bara vara en jacke.

kvällen fortsatte sen i gamla stan och inte patricia och det var heeelt okej. hade en trevlig kväll ute på riddarholmen tillsammans med kollegorna. oh ja så vuxen jag är.

någon speciell och som verkligen "caught my attention" höll mig på tårna hela kvällen, verkligen på tårna. jag vet inte riktigt vad som hände men kan inte släppa tanken helt enkelt. det gjorde verkligen 2008 års halloween firande till något minnesvärt.




smitten

RSS 2.0