det jag känner för nu är

att kyssas.

en tanke.

varför måste jag alltid, när något går snett, se på allt det negativa? varför inte uppskatta det positiva. det som var. det som är och det som kan bli.

finns det hjärterum så finns det stjärterum

enda sen dag ett som vi verkligen flyttade in i lägenheten, det vill säga förra lördagen, så har vi haft fullt i vårt hus. nick åkte hem med sina föräldrar på lördagen för att attenda ett dop på söndagen, så då fick frida komma till min undsättning! en första natt i lägenheten, helt ensam, kan man ju inte överleva tänkte jag. så då kom frida runt 5 och fram till 01.00 satt vi och pimplade vin och pratade om allt mellan himmel och jord. himla trevligt och SÅ som jag saknat den tjejen. herre min kvinna.

jobb stod återigen på mitt schema på söndagen (totalt blev det 65 timmar förra veckan - måhända att det bidrog till min lilla incident på jobbet i tisdags) men endast fram till 13.00. väl hemma vid två tiden mötte jag en nyvaken Frida. skönt för henne.
lite senare kom Johan och joinade. ett besök på shurgard stod även det på schemat. hämta resten av mina saker och rensa ut skiten. slippa att stå och betala för ett förråd känns skönt. väldigt skönt. i need the money.
och självklart fann herrn själv en hel del kläder som stått förvarade i förrådet så då blev det en trip down memory lane.

kläder kan vara som musik i vissa situationer. det är som när jag lyssnar på regina spektor så minns jag tiden då jag läste film på gymnasiet. när jag satt där, ofantliga timmar, och arbetade med antingen fördjupningsarbeten eller editing. jag blir varm och glad när jag får höra vissa låtar från regina. samma sak inträffade då jag återigen fick se mina gamla kläder. kläder jag köpt inför min första intervju på expandator. ett jobb jag fick och som jag har fina minnen ifrån. samma kläder som jag köpte när jag var med mia. när jag bodde hos henne den första månaden i handen. en tid som kändes mycket längre än så. but a time I treasure. faktiskt.
och kläder jag använde när jag gick i gymnasiet. det är förundrade att se utveckligen jag gjort. stegen framåt jag tagit. för det är faktiskt så jag ser det. om man jämför tiden på gymnasiet och tiden efter, tiden jag fick när jag flyttade till stockholm, så är jag mycket mer säker i mig själv. jag trivs på ett helt annat sätt. jag behöver inte "hålla tillbaka" på samma sätt. och jag tror mina vänner vet exakt hur och vad jag menar. faktiskt, för sådana är mina vänner. de är guldvärda. de är fina.

-------

fram till måndagen sov frida här och vi härjade som små barn. vi lekte tagen enbart för att man kan springa runt i vår nya lya. det blir som en cirkel mellan sovrummet och köket. inget återvändo förrän man kommer in till vardagsrummet. men sen lekte vi också just för sakens skull. för att få vara barnsliga. för att få skratta. och skratta gjorde vi. galet mycket. TACK FRIDA!

sen när frida kom avlöstet hon av linda. min kära linda. hon var ner för att söka jobb vilket jag tycker är ett mycket smart drag. mycket trivsamt för mig om inte annat! som jag saknar henne. att ha henne nära. att ha någon att prata med, för ja, linda kan jag prata med. kunde, KAN - vilket bevisade sig över vin och lite ost och kex med henne och johan på kvällskvisten. båda två övernattade här. himla trevligt. och förresten, det var tack vare linda som jag och nick fått våra fina klädhästar! på det blev det ju även finmiddag på IKEA med 5 kr pizzorna. himla himla flådigt!

men nu, nu sen linda for vidare för en natt hos kristin och lars har jag och nick klarat oss alldeles utmärkt själv. gjort middagar tillsammans. gjort knäck. handlat. slängt sopor. ja, allt som man som roomies ska göra. och jag gillart. fast mest gillar jag dock att få ha min egna säng!

flytt flyt flytt!

här händer det grejer! eller, har gjort iaf.

den sista november flyttade jag som sagt in till sanna. det gick bra och johan hjälpte mig vilket jag är oerhört tacksam för! bra vän det där.
grejen är den bara att så fort vi lastat in allt i sannas lägenhet bestämmer jag mig för att ringa L som har tvåan som jag och nick gått och väntat på sen första november. får fatt i karln och besked om att han precis kört ner alla sina sista grejer till göteborg där han i sista minut fått tag i en lägenhet. så då var det bara att förbereda för nästa flytt på fredagen (jobbade dubbelpass de kommande dagarna). YES!ÄNTLIGEN!

sagt och gjort. jobbade häcken av mig den veckan och på fredag blev det lite lite flytt. kom på att det inte var så smart att flytta alla grejer då städhjälp och sängar skulle komma ner på lördagen så det blev mest slapp hos sanna. upp tidigt som attan på lördag för att jobba frukost medan nick och hans familj storstädade lägenheten. inget mig emot ;)
kom hem och såg så fint de hade gjort! oerhört tacksam.
sen var det ju bara problemet med möbler. L hade fått tag i ett första handskontrakt nere i GBG så möblerna som egentligen skulle ingå under hyrestiden fanns därefter inte där. tack och lov fick vi köpa linns gamla soffa som vi haft i vår första lägenhet. och sängar körde som sagt nicks föräldrar ner.
for därför till IKEA för att endast handla det mest väsentliga men ändå översteg prislappen på över två lakan. IKEA ÄR EN FÄLLA! men vi köpte faktiskt bara saker vi behöver så..

nu, en vecka efter att ha bott här har vi verkligen fått i ordning det mesta. vi har äntligen fått upp våra klädhästar också - de jag egentligen endast åkte till IKEA för att köpa, men som självklart inte fanns inne just då. typiskt. MEN NU HAR VI DEM! och fint är det. behöver dock mer galgar och det ska inhandlas! snarast.


nu blire updatering

punkt.

RSS 2.0