vemod.

sista dagen, kvällen & natten i lägenheten. lägenheten som strekt ut sin arm för att ge mig en bra sommar. alla medel. så bra. och något har jag VERKLIGEN lärt mig. fan alltså. städa efter andra - PJÖTT!

nä, men det har varit fint. mitt fönster. min säng. mitt rum. mitt liv. ute & inne. den här sommaren kommer aldrig igen, men jag är otroligt tacksam.


vill bara inte att den ska vara över.




ånsget någon?!

PALLARINTEMER.NU

å herrejösses säger jag vilken helg! (lörd. & sönd.) kaka på kaka på kaka!
klev upp fem i lördags för att inbefinna mig på jobbet kvart i sex. gjorde varmmaten, brände mig! var en man kort så vi sprang som idioter. fan inge kul. skulle ha slutat två men kom därifrån tre ist. himla ovärt.
mötte upp kristin för en jätte jätte snabbis på lidl. köpte mig kärftstjärtar och avocado. hem, duschade. fredrik & oskar kom. fick mig skjorta stryken - TACK OSKAR!
forsatte sen till familjen årsta där det vankades kräftis! och herre min jösses vad underbart trevligt vi hade. verkligen MAJYHAM! så _jävla_ underbart att jag dog. lite kallt dock.

kräftisen var även ett farväl till Hampus & Sofie som tar sitt pick och pack till London. så himla roligt för dem. välförtjänat. lev livet.

tb in till strand där BÄSTASTE SANNA! mötte upp. llyssnade till liveband och drack öl. härligt. hittade även en spritpenna? kräfta på handen någon? teamet splittrades. jag & sanna donkade sen hem.
jag sov, ja, jag sov. sov så mycket att jag vaknar av att det ringer kvart i sju (började sex!). flyger upp, på med första bästa kläder (gårdagens någon?). missade bussen till stureplan. sprang dit, fick fatt på en taxi och raka spåret till jobbet. väl framme sju och jag fixade varm maten. tappade en het form med bacon i golvet *KRAS*
men jag han, maten var klar strax efter halv åtta då vi öppnar. pannkakorna dröjde dock. fast ingen fara.

slutade två. hem för "möte" över internet. förhandla lite om en lägenhet. ska försöka fixa fram en tid för visning här i veckan *håller tummarna*. men håller fan inte för hårt. inte lätt med lägenhet. fast får jag den här blir jag grymt glad! ATT jag blir. vem jag ska bo där med är dock en fråga som fortfarande är olöst.. *ledsen i ögot när jag tänker på't*

och här sitter jag nu. i soffan efter att ha spenderat de senaste timmarna i köket med att skura ut hela jävla skiten. blåst ut allt. fan vad rent det är. alla skåp. PISEN! KYLEN! frysen skiter jag. någon måtta får det vara. och nu ska jag packa. fan vad tråkigt. vill absolut inte flytta. det gör litet ont i hjärtat.



sammanfattning: HÄRJ!
& ett tack till ullis & albin som anordnade kräftan som kunde tala med hästar! så jävla bra. och tack till martin & simone för att de bor där de bor och lät oss vara.

my feet hurt. i hurt.

just avklarat dag 12 i mitt "hej-åhå-jag-jobbar-ihäl-mig"-racet som jag håller på med nu.
igår var en fruktansvärt lång dag. började 08.30 på länsförsäkringar där jag sitter i den stora huvudväxeln. tog emot ca. 520 samtal (pers. rekord hittills) och slutade arbeta 17.00.
17.30 befann jag mig på Foresta, ombyt & klar. slevade i mig mat efter genomgången sen var det konstant jobb fram till 02.00. TJOHO!

ännu värre blev det då jag & viktor missade bussen då nästkommande skulle inbefinna sig om en timme. 02.15 börjar vi vår vandring in mot stan. jajemen, FRÅN LIDINGÖ! in till stan. vi höll sällskap till gärdet och därefter tog jag mig själv igenom den svarta natten. mörkt. tyst. dött. någon enstaka bil. rädd? (!)
en timme & tio minuter senare var jag hemma. med ont i fötterna! inte nådigt heller. men stolt som en tupp. tokfan.


& nu sitter jag här, beredd att slänga mig i sängen. känner hur ångesten & tröttheten kommer krypandes. varit småirriterad såhär på kvällen. mindre bra, ett mindre tjafs också. upp imorn klockan fem för att jobba. jag-orkar-inte.
men värt det när jag väl befinner mig i berlin. och nästa helg när jag fyller år. MAJYYYHEM!

en ljuspunkt idag på dagen var när jag inbefann mig på kontoret på Strix. kära återseenden. och kort dag! direkt efter jobbet åkte jag hem till kristin och hennes & lars fina boning i hammarbyhöjden. dem har det bra dem. förtjänat. fast jag förtjänar faktiskt också! tycker jag. som jag sliter.

stress.härj.flytt!

nu har herrn en väldans många bollar i luften! knappt så han finner tid till att andas, och leva.
jobbar smått som en galning. packar ut lägenheten. tvättar allt. städar! planerar umgänge. farväl. resa till berlin. samlar på sig alla pengar han har. förbered sig på att behöva stiga upp tidigare än vad han gjort på hela sommaren (iom. flytten). inser att han kommer sakna sommaren rejält. gå på de sista ficks för året. letar lägenhet.

ja, som sagt. jag har en hel del som händer. det tråkigaste av allt är väl att behöva flytta för att sen förhoppningsvis flytta än en gång med kort intervall.
och att behöva anpassa sig till pendeltrafiken när man ska ta sig till och från jobbet (sen kvällar, tidiga morgnar). men jag får hålla ut.

en sak som är säker att jag inte ska jobba något extra alls (förhoppningsvis) de två första helgerna i september!
först ut så har vi ju första fredagen då herrn firar in det fina tvåsiffriga talet som börjar med en 2:a och slutar med en 0:a. helgen efter så bär det ju av till BERLIN! för en helspäckad helg! kan inte förstå hur förväntansfull jag är inför det. kommer bli så bra.

mycket kärt umgänge framöver

till hösten ska jag se till att njuta av umgänge så det smäller om det. alla flyttar till mig känns det som ;)
en hel hög till uppis! och niklas, kristin & sanna till sthlm! så jävla underbart bra. nu slipper ni fan inte undan.
och att kristin flyttar hit är nog det som slår allt. med tanke på att vi varit vänner sen barnsben och bott båda i arbrå hela våra liv så känns det extra skönt att få ha henne nära igen. dagliga kvällspromenader på ingång kanske? det ger jag tummen upp!

ikväll kommer sanna hit och det känns himla roligt! mycket catching up att göra. hon verkar ju redan ha spikat jobb efter första dagen i stan :D duktigt flicka.

och att jag åker till berlin den 11 september är bara galet bra! nu är det fan i mig dags att jag ser mig omkring. endast varit i england & spanien tidigare. nej, här ska utforskas!
att jag dessutom åker i sällskap av martin & john är bara det ett stort plus i kanten. det kommer bli bra, mycket bra. ingen tvekan. sen förtjänar jag en weekend efter allt mig slit!

framöver kommer jag jobba sammanlagt minst 14 dagar i rad. varav två av de dagarna jobbar jag från 8 på morgonen till 1 på natten. YEY! i need the cash. desperately..

times passes by... quickly!

nu har det gått lite mer än två veckor sen senaste uppdateringen. jag har inte tid. eller jo, jag har lots of time men väljer att spendera den på andra håll..


sen sist har jag:

umgåts med fia!
hängt i park
badat m. sambo
suttit i fönstret i myslägenheten på s:t eriksplan.
träffat nya människor.
blivit inspirerad.
varit på upplärning på länsförsäkringar.
fått klartecken om att de vill mer än gärna ha kvar mig på jobbet = fast anställning!
jobbat extra. två helger framöver blir det extra också.
träffat syster efter dryga 9 månader!
ätit kräftor ggr 2.
inflyttningsfest.
varit på torön och härjat m. syster <3
varit på sjukhus.
varit extremt orolig.
varit på dejt (oj!)
åkt tåg till uppsala. buss från uppis till gävle. tåg från gävle till arbrå.
buss från bollnäs till stockholm.
ätit sushi.
tagit en jävla massa bilder.
dött till framträdande av the lady herself, gaga.
varit på grönan.
ölat.
vinat.
pimplat?
BESTÄLLT RESA TILL BERLIN!
inte fått tag på någon lägenhet.

ja, en hel massa.
ska försöka uppdatera lite bättre nu framöver. men när jag tänker efter vette tusan om jag kommer ha tid med det. alla jävlar har ju bestämt sig att flytta till huvudstaden eller uppis så blir nog att jag umgås med en hel del gamla o kära framöver! så jävla värt.

RSS 2.0