AS jobbigt

Hela dagen idag har praktiskt taget varit hela underbar.

Började dagen med att bli väckt av Kristin som föreslog en tripp till Bollnäs för att inhandla lite nödvändigt - så som maskerad kläder till kvällen som stundade. Och det visade sig bli ett par riktiga kap som bidrog till min utsyrsel som uteliggare. Oh ja, jag var så het.

Sen fick vi våra efterlängtade diplom och betyg på käraste Torsbergsgymnasiet. Var ett tag sen man var där. Men det var riktigt trevligt. Se gamla ansikten som man inte mött på en LÄNGRE tid. Och så lär det väl bli hädanefter också, FAN också.
Men vi fick iaf tårta, det var ju toppen och faktiskt ett underhållande tal av våran käraste och knäppaste Gunnar Steiner.

Kvällen kom och jag och Kristin köpte med oss mat från Esplanade och firade vidare hemma hos henne. Linda kom efter ett tag i sin femtiotals-inspirerade utstyrsel - OH SÅ HET! Det var verkligen hett, så fint så. Jag längtar SÅ tills jag kan dela med mig av bilder från kvällen.

Hur som helst fortsatte vi till självaste Sergersta, hem till Anna, för maskeraden och IB reunion. Ack så trevligt vi hade. Men ACK SÅ IN I HELVETE vad jobbigt det blev i slutet.
Att skiljas.
Det gillar vi inte.
Aldrig en favorit.

Vissa kommer man kanske aldrig mer ser och det känns i hjärtat. Otroligt vad skrämmande det är. Hur ska jag egentligen någonsin våga ta mina vingar på en flygtur? Det är ALLT för skrämmande. Men jag måste, jag måste.
Annars kommer jag ångra mig så, som jag ångrat andra saker under IB-tiden.

Det är otroligt tungt att lämna detta bakom sig.

Vissa personer har man kommit så otroligt nära och det känns bara fruktansvär just i detta nu. OTROLIGT sorligt.
Men vem vet hur världen ser ut om fem-tio år då det stundar en REUNION igen - det ska som fan bli av. Ja, jag svär, men det är så sant. Jag kan nog inte leva vidare utan att ha detta som ett mål. Ett mål som efterliknar alla andra mål som man haft under IB-tiden - alla deadlines, alla prov, alla inlämningar - ALLT!


Jag tycker om er så mycket mina kamrater. Vissa något otroligt så det gör ont. Verkligen.
Kvällen slutade tungt.

sjukt stora

Såg just en ny musik video med Dolly Parton, inte varje dag man gör det inte.
Hur som helst kunde jag inte låta bli att tycka synd om henne - hur hon ser ut! Pytteliten människa med ett par enorma bröst som inte hör hemma på någon alls.

GALET fult.


käraste syster med familj

Efter att mitt interesse tog sitt pick och pack och drog sig till en annan stad en dag här i helgen bestämde jag mig för att göra detsamma - rättare sagt Sundsvall.
Syster har nämligen gått och skaffat sig hus och hela köret som de är full gång med att renovera, vilket är väldigt kul - i varje fall för dem eftersom de får bo där. Rätt fint om man säger så, även om mitt tycke inte framgår alla gånger.
Men så äre.

Stannade där till i tisdags då far och Ljudmila tog sig en titt förbi för första gången.
Hur som helst blev det inte många barn gjorde under dessa dagar. Och här kommer dagens i-lands problem numbero uno - de har ingen tv! Eller jo, tv, men ingen kabel tv. Ännu.
Så... vad gör man då om dagarna? JO -- SOVER! Och det är ju väldans skönt, det kan jag inte förneka. Gosade även med djurfarmen; Jack är på tok för bråkig, Tequila is more my kind of girl. Ragnar är bara söt.
Tog oss någon sväng i skogen - även Ragnar, men han pallade inte riktigt trycket så det blev till att bara honom emellan åt.

Fick supersöta bilder på Ragnar för övrigt. Blir väl att jag uppdaterar med någon bild när de infinnit sin plats på hårddisken.



fotnot: Jack är en hund, amstaff/rottweiler. Tequila är också en hund, pitbull. Ragnar är en katt, nån blandning med lite norsk skogskatt i.
Hur som helst är de urgulliga allihop.

ajajaj..

kan vara så att jag saknar en viss person i detta nu som hade fått mig på andra tankar än denna ständiga förkylning som har satt sig som troll i halsen. inte nog med det så har den även hittat sin väg upp till huvudet.


om lite mer än en vecka dock, rättare sagt torsdag den 4 är det min födelsedag och det ska firas med go'middag som följs upp av ett trevligt besök på Norra Brunn Comedy :)

slutet av en era

Idag har jag minsann fått några extra vuxen poäng då jag säger farväl till tiden-då-man-alltid-fick-rätta-sig-efter-lokal-trafiken!
för jag har nämligen införskaffat mig ett.... KÖRKORT!

Och inte nog med det så har jag även flyt på jobbfronten, får man hoppas på i varje fall.
Den 5:e september, dagen efter min födelsedag, ska jag ner till sthlm på jobbintervju och förhoppningsvis provjobba lite. Som ett litet + i kanten får jag käraste Baråssen som arbetskollega!


Vännerna har dock svikit mig lite idag. Antingen är de inte hemma eller så har de inte tid eller så vill de helt enkelt inte följa med ut på lite cruising med mig. Det tycker jag är lite taskigt, faktiskt!
Emelie och Johan har dock ställt upp - tack :) Och farmor som fick åka med på första turen.


Btw, när jag tog första turen själv så spelades "Simply The Best"-låten på radion ch jag tackade och tog emot. Dessutom stod det i mitt horoskop att jag skulle ta farväl av något idag - DRIVER!

sista dagen på jobbet

Nu har mitt sommarvikariat på åtta veckor tagit sitt slut, och nog är det tråkigt.
Jag är personligen chockad över hur väl jag trivats - mycket tack vare mina arbetskamrater. De ska ha ett stort tack!

Nu, sista dagen jobbade jag extra på en annan avdelning där alla är rullstolsbunda och jag kände verkligen av vilken skillnad på tempo det var. Och i synnerhet arbetsmiljö. Inte för att jag påstår att jag inte skulle kunna jobbat där hela sommaren - men det hade blivit lite av en pärs.

Tacka vet jag dementa - jag tror jag är kär i alla.
Alla blev så ledsna så när jag gick och sa farväl till dem. Men de önskade mig lycka till och sa att jag gjort ett bra jobb. :)


Att jag nu kommer sakna Ängslunda känns omöjligt för en Jacke-innan-sommaren. Men nu när sommaren väl är på väg att ta slut kan jag inte tänka mig något annat än att sakna mitt kära arbete. :)

håll käften!

jag hinner inte ens öppna munnen och du är på en som en jävla satmara.
inte ens får jag skämta utan att det ska tas illa upp...

ännu mer pengakåt

Jag jobbar alla sju dagar nästa veckan - håhåjaja!
Samt att jag sen i torsdags, så det blir jobb 11 dagar i rad. Men, sen så - sen är det slut!

Lite pengar får jag ju i september också så..

Hur som helst har jag bytt pass nu både lörd-sönd. så jag kan åka ner till CF en sväng.
Jobbar till 15.00 imorn och börjar inte förrän 14.00 på söndag. Egentligen skulle jag ha jobbat kväll i morgon och dag söndag.
Så, första gången på mer än en månad som jag är ut på något nu :D

pengakåt

Idag är min enda lediga dag den här veckan, och nästa vecka är jag bara ledig på måndag.
Så, nästa vecka blir det jobb 6 dagar i rad. Det blir skoj - men samtidigt är det min sista vecka nästa vecka så varför inte lägga i högväxel? ;)
Jobbar dessutom extra på D hela nästa helg, så sista dagen på min riktiga avdelning blir nästa torsdag så det är lite trist..

Har faktiskt kommit att gilla mitt sommarjobb, mycket tack vare arbetskamraterna. Så de ska ha ett STORT tack!

svacka

har en riktig träningssvacka just för tillfället. och det är förjävligt.
nu har jag sutitt här i närmare tre timmar då jag egentligen hade kunnat utnyttjat tiden till att ta mig ett träningspass eller en jogging runda. men icke då.

dock beror det till viss del av jag har inte riktigt bestämt mig över mina kvällsplaner. men nu, den närmaste timmen har jag vetat, men ändå bara suttit och degat. nej, när jag slutar jobba ska jag endast träna, äta, sova och förhoppningsvis prata en hel jävla massa engelska i och med alla intervjuer!
ja, alla intervjuer - det kommer väl inte bli så många..

ljuva dagar

Här har man minsann jobbat kväll hela veckan och där igenom hunnit med att glassa på strandar ett par dagar.
Det har varit härligt och minst sagt passande. Handen i handsken med andra ord. Eller hand i hand med dig.

Onsdag kväll efter jobbet blev det kväll/natt picknick i trevligt sällskap. Allt var på topp.
Och igår kvälll minsann fortsatte kalaset med ett kvällsdopp i tredubbelt trevligt sällskap.
Alla tiders.


Snart blir det till att göra något åt huvudet mitt. Skönt.


jag gillar ditt skratt, min vän

RSS 2.0