konstant

det är, var, påsk och det innebär långledigt. långledigt då jag på det stora hela har levt mitt liv med en flaska vin. en flaska som blev många många fler.
hanna var på besök så vi visade henne runt och runt blev det. mycket runt och lite överallt. men en mycket trevlig påsk har det varit! lite mys hemma i torsdags när hanna kom. tog en liten promenad m. vin i plast glasen. fredagen satt vi på skinnarviksberget hela dagen. sen förflyttade sig festen hem till oss och efter mycket upp & ner bestämde vi oss för utgång. en sväng på solidaritet stod på schemat. och så klart en tur på max, no food for me dock, men en väldigt blottande konversation som varade i över en timme. mycket intressant.
lördagen var lite obestämd på förmiddagen men jag,hanna & linn tog färjan till skeppsholmen där vi satt ett par timmar och njöt. hem en kort stund för mat innan inflyttningsfest i guds hage. hanna & linn lämnade jag hemma m. manligt sällskap.

inflyttningsfesten var en fest för sig. nya likväl gamla ansikten möttes. gamla som var litet oväntade och smått obekväma. eller nej, obekväma ska jag inte påstå - det var helt enkelt inte som förr. en ny dimension av bekantskap. bekantskap ska jag mer säga att det var. otroligt intressant att iakta och se hur alla dessa figurer förhåller sig till varandra. det är minst sagt intreger lite varstans tycker jag. klagar inte för det blir bara än mer underhållande.

kort & gott så kan jag avsluta med att säga att det inte blev mycket sömn på hela helgen och därav anledningen till att jag sov mer än tolv timmar i natt. det behövdes. man blir utmattad av att hålla igång, men that's how it should be.



blir till att leva hårt nu. träna hårt inför sommaren. eller nej, inför livet. måste ha en banging body & mer energi. som förr. känner verkligen av vilken skillnad det är att inte träna. hur "pömsig" man är på förmiddagarna. inte som förr mer andra ord. jag hade all energi i världen.
INTE ok att sitta på tv4 och gäspa - JAG BÖRJAR PÅ ONSDAG!

utan bostad? javisst, kanske det!

dagen idag, 20090408, är en dag jag kommer minnas. för alltid troligen.
jag fick ett samtal, blev halvt utskälld och efter det har hjärnan kokat, kokat över nästan.

i eftermiddag, efter att jag slutat, ska jag möta upp linn för att sedan bege oss till vår "hyresvärd". ska reda ut en del saker och se om vi får behålla boendet. saken är den bara att vi vill inte behålla det. eller jo, visst vill vi, men vi vill inte. det går helt enkelt bara inte.
vi har som tur en backup plan - bostad i spånga. tjiho, spånga, here we might come! men förhopppningsvis bara för en mycket kort tid. jag har ju även fixat så att vi kanske har en chans på en 2:a i abrahamsberg. inte helt dumt. tb, inte helt fel.


nej, vi får se vad som händer. hoppas på det bästa. en jävla omställning lär det bli vilket fall som helst.


update: den 15 maj blir jag & linn utan bostad. i två veckor ska vi bo hos sebbe innan vi förhoppningsvis flyttar in i en ny bostad den 1 juni.
håll tummarna att vi hittar bostad, för det ska jag göra. och linn.

promenadernas dag

vi fick en sallad för liten levererad till jobbet idag så jag var tvungen, precis när jag gått på lunch, att ta mig till nk-passagen förbi coffeehouse by george för some pickup! eller, tvungen var jag inte men jag tog på mig det - vem tackar nej till en promenad i sånt fint väder som erbjuds idag?
på köpet fick jag med mig två sallader tillbaka till kontoret och nu står en, med kräftor, nedpackad i en påse med tillbehörande bröd & dressing och väntar på att följa med mig hem. ett litet bidrag till min budget månad välkomnar jag mer än gärna.

efter att jag ätit min lunch gick jag ut åter på en promenad, en halvtimme. underbart skönt! gick längs döbeln till frejgatan. svängde av på birger jarl tills jag kom till tegnérgatan där jag gick tills jag åter igen befann mig på döbeln. sen en tvärgata och jag befann mig på utgångspunkten - luntmakargatan.
jag inbillar mig att det hjälper att skriva ner dessa gatunamn i mitt försök att lättare kunna orientera mig i sthlm. det borde ju göra det. under gymnasiet gav upprepning verkligen färdighet.


+ tog mig även en morgonpromenad till jobbet på en ca. 20 min. den var också riktigt skön.

pissdåliga jag

hela den här budget grejer faller inte mig i smaken. jag är rätt kass på det för jag vill inte leva budget.
iofs har jag inte inhandlat kläder vilket har varit värsta tjuven i dramat hittils.

helgen återspeglades av vin, hela helgen lång. från tidig fredagkväll till sen lördag. söndagens synd var en middag på söder i sällskap av johan & frida. det var lätt värt pengarna. herrans längesedan jag träffade johan nu. frida träffade jag senast jag var hem, eller om det var när hon var ner. hur som haver passade det som handen i handsken!


fredag hade vi grillfest hemma. första riktiga grillningen med bra umgänge och ett strålande humör!
lördagen fortsatte ungefär i samma stil fast det hela började ett par timmar tidigare. vid ett tiden började vi på hemma, åkte in till stan, förbi djurgårn där vi vände mot söder. hamnade på skinnarviksberget och stannade till nio. sol och värme hela dagen! så jävla underbart var det.

sommaren var här i helgen - jag gick klädd i linne & shorts. <3

afterwork

idag är min sambo på sin första intervju sen hon blev arbetslös (en vecka) och jag hoppas innerligt att det går vägen!
she needs it! I need it! måste ju som sagt börja leta oss en ny lgh och det blir ju inte lätt om en av oss är arbetslös.
men det ska ordna sig!

efteråt, intervjun pågår till halv fem ungefär, så ska vi mötas upp; hon, jag och jessica, för att inta alkoholhaltiga drycker i solskenet! bäst att man passar på nu när vädret bjuder på sig - framåt helgen ska det regna och ha sig. vilket vi ogillar skarp och sätter käppar i hjulen om man hade planerat att spendera dagarna ute i det vilda.

helg!

det är fredag
det är vår
det är sol
det är varm!

ikväll väntar grillning & vin!
jag vill hem nu!

back @ lrf

hela förra veckan & måndag-onsdag denna vecka har jag varit på colt men nu är jag back at lrf media. och jag kan ju säga så mycket som att dagen började inte bra.
datorn vägrade starta & frankeringsmaskinen trasslade. med turen på min sida & lite gott tålamod så fick jag igång datorn och frankeringen började fungera efter att jag bytt ut rulle & använt litet våld.

gjorde precis min första följesedel för paket. det gick bra förutom att jag inte hittade lösen till inloggningen först. var tvungen att ringa & störa hon som sitter här vanligtvis på hennes semester. no fun, men det gick snabbt & smärtfritt. bokade även precis hämtning så allt går som det ska nu. än så länge.

nej, ta & ringa upp en lista och be snällt om att få en lista överskickad med anställda, namn & telefonnummer kanske.

RSS 2.0