rörd

fick just ett par gåvor som tack för att jag "gjort ett sånt bra jobb" under de två veckor jag jobbat på nordic bake off. this was a first! men mycket rörd blev jag, så fint av dem. eller hur? för ett sånt jävla jobb har jag verkligen inte gjort.

fick bland annat en stegräknare. nu jävlar ska vi se hur mycket det gå's på en dag!

pampering

idag, 17.30, är det jakob som sitter i frisörstolen. två månader sen sist - galet! och galet långt hår känns det som om jag har också, men inte riktigt så galet.
hur resultatet blir har jag ingen aning om men blir nog kort, om inte superkort, på sidorna med längd kvar upptill. lite snedbena? i don't know, yet. det visar sig.

köpte även mineraler för någon dag sen. dyrt! men kanske värt det. får testa sig fram. måste även hitta en utstyrsel till helgen också då vi beger oss till flen för att fira miccan som fyller 21.
temat är skog. några tips?

SATS

fick ett trevligt samtal i förrgår från SATS som erbjöd mig ett fri träningspass. jag tackade och tog emot med öppna armar och passet bestämdes till igår, onsdag, 17.30. i och med att jag fick ta med mig en vän & linn oturligt nog jobbade igår kväll ringde jag för att boka om passet och får då höra (efter att jag sagt att jag fått förhinder) att hade jag kommit idag (läs: onsdag) hade jag fått ett gymkort till värde av 600 kr samt fått delta i en tävling om en resa för två till Kreta. (!) chansen att vinna skulle även vara rätt stor då det inte var många som deltog.

ATTANS!

när jag kom hem från jobbet satsade jag hårt på en lite längre powerwalk istället. dagen innan hade jag också planerat in en hård powerwalk men vädret gav inte med sig - det började regna så det blev bara en 20 minuter då.
igår däremot var jag ute i drygt en timme och tjugo minuter. på den tiden hann jag med att powerwalka 4 km och jogga 6,4! det ni, det var längesen! men gudomligt skönt då det var svalt men ändå varmt i luften tack vare den stekande solen. I LIKE I LIKE!
och idag väntar som sagt ett träningspass också.

herrn har gått och blivit duktig. mer duktig ska jag bli då vi inom mindre än en väcka omlokaliserar till norrmalm och därmed har gångavstånd till nästan allt och alla. känns det som i varje fall.
så här blir det till att upptäcka sthlm till fots i sommar, oh ja!

munorgasm!

I AM IN HEAVEN! herre min jösses ja. det har kommit leverans idag med nytt bröd etc. så nu håller det på att rensas lite vilket har resulterat i att det är fullt med go'heter på köksborden!
har hittills gottat mig med en fruitbar och nu den mest gudomligaste kladdkakan ever! och det bara lassas upp mer och mer saker.

HETSÄTA MIG GENOM HELA DAGEN TROR JAG! kan lika gärna skippa lunchen jag har med mig.

plus att leveransen på överskottet har kommit varifrån vi fick beställa hem grejer. för min del blev det en låda boston brownies, carrot cake och en låda med baguetter.
plockar nog på mig en hel del bars också att fylla frysen/kylen med. SNACK SNACK!

fint väder MYS

en dag som denna vill man inte, verkligen inte, sitta inne på ett kontor. var ut en sväng på lunchen och solen verkligen steker nu. så skönt. så varmt. så... sommar!
linn har bestämt sig för att möta mig efter jobbet idag och det tycker jag är hemskt trevligt av henne. blir nog så att vi tar oss en glass, en park, en sol och en rejäl njutning. det gillar vi.

kan även bocka av en sak på min to-do-list nu också. den viktigaste av dem alla. ska bli skönt att få se vad resultatet blir.
återstår att göra är att kontakta tre kundtjänst, vattenfall och unionen. samt betala de hederliga räkningarna man har.. tjoho!

alltså, LIV

intriger, minst sagt. att bo med ett par är något man verkligen måste övervaga, in i minsta detalj, innan man bestämmer något.
i och för sig har jag inte mycket till val för stunden, men om jag står inför liknande situation framöver tänker jag tänka ett steg längre.

det har sina fördelar också.

PARTY

...trodde jag ja.

i och med gårdagens bravader, som slutade med att jag missade nattbussen från gullmars med tio sek, väntade en halvtimme, vaknade upp i jakan och kom hem runt halv fem, så försov jag mig! vaknar tio i nio av att min chef ringer. flyger upp ur sängen och stressar på med kläder, inser att jag missat pendeln precis och hinner därmed klunka några liter juice. borsta tänderna.. raggardusch..

tjugo över nio var jag på jobbet. rätt bra gjort ändå tycker jag. men ack så dåligt. första gången ever som jag försover mig till ett jobb sen jag flyttade till sthlm. tänk er, 8 månader och jag har varit right on time jämt. ett bakslag var väl bara att vänta. lite som det bakslaget jag känner nu, bokstavligt talat.

kärt samtal

pratade nyss med sötaste & tokigaste fia-lia! det var mycket bra för sen sist var det längesen!
och nu jävlar ser jag fram emot till student-helgen!

det här kan komma att bli en fin vecka

jag var helt inställd på att jag skulle jobba fullt ut hela den här veckan, förutom onsdag då jag visste att jag slutar 14.00. men sen så ser ju herrn att torsdag är en röd dag (kristi himmelsfärd) och inser att han är L-E-D-I-G!
i och med det så står nu en tur till u-town på schemat. får se om det blir bio som inplanerat. trevligt lär det bli oavsett.

fredag kommer kära kerstin ner med familj så då ska det bli fika fika fika! ser fram emot det.
kanske att emmy också kommer ner över helgen och sällskap har hon med sig. dock inte de jag förväntade mig.

igår blev jag glatt överraskad också. carro ringde och sa att hon och två till befann sig i huvudstaden. bestämde oss för att mötas upp men det blev inget utav den varan då de fick andra planer. lite tråkigt men det blir till att ses när jag åker hem över studenten ist - DYNGRAK!

fin helg

jag skulle mer eller mindre kunna sammanfatta denna helg med en tumme upp! men det gör den inte rätt då lite detaljer krävs för att få fram det fina i den.

toppenbra väder.
misslyckad sushi.
parkhäng.
eurovision.
öl.
rosé.
utgång.
donken.
malena ernman.
hud.
pasta, smör & ketchup. (tänker supermario)
underbart fina människor.
promenad i stan.
mAx lyxshake!
mer parkhäng.
en puss.
twilight.

utslagen

igår var det flytt & städ på schemat. direkt efter jobbet lekte jag städtant mellan 18.00-01.00. där emellan klämde jag även in flytt.
jag & linn beställde en taxi runt halv två för att sedan packa den full & åka till våran temporära adress och dumpa skiten där.
två veckor i spånga blir nog trevligt. speciellt då jag kommer jobba i årstaberg och därmed kan ta pendeln direkt. ett plus.

ikväll har jag besiktning på lägenheten själv. kan tänka mig att häxan kommer vara dräglig som få. MEN FINT HAR VI FAN GJORT DET! var en riktig svinstia när vi flyttade in.
nu är det städat och fint. något borrhål i väggen men, "det har ju inte vi gjort".
skyller dessutom allt på städfirman. dit får hon fan vända sig. fjanten.

hjälp, flytthjälp

igår bar halva lägenheten iväg. ikväll återstår resten.
jag fick ligga där bak, inklämd mellan två soffdelar. till en början var det skönt, sen gjorde det ont. jag somnade. mådde illa.
mår fortfarande illa. sjuk?

och du din åsna - i couldn't care less. du motbevisade dig själv på nolltid med dina tomma, patetiska ord.

april april, din dumma sill

strax dryga månaden som här uppdaterades. och uppdaterat borde jag ha gjort men har haft waaay to much going on. jag gör en liten sammanfattning.

- arbetet på tv4 var allt och lite mer än vad jag förväntat mig. underhållande med gamla farbröder & tanter som ringer in och klagar. TERRIFIC! kollegor så det bara tjuter om det.
- tog min första & sista joggingtur. eller, inte sista, men en blev det och sen dess inge mer. men det kommer.
- blev lurade på en lägenhet. skulle flytta en nu på fredag men blev en massa komplikationer så fallet är polisanmält. har inte fått tag på vår handläggare än dock..
- fått en massa erbjudanden om lägenheter sen vi la upp en annons.
- FICK EN LÄGENHET! eller tja, ska skriva kontrakt den 1 juni och då flytta in, men efter allt vi har varit igenom så är ju inte allt hugget i sten ännu..
- kommer att få dela lägenhet med sambo & alexander i sommar - MITT I STAN
- varit hem för första gången sen nyår.
- träffat niklas för första gången på cirkus 14 månader.
- bekantat mig med nytt folk. toppen!
- haft en hel del ångest.
- börjat packa.
- jobbat på bonjour och ätit mig mätt på bullar. + fraktat med mig två påsar med nybakat bröd och en med bullar hem.
- haft en del fester hemma.
- haft utflyttningfest som blev ett riktigt kalas.
- varit på 2-års kalas m. fri tillgång till alkohol.
- "jag har aldrig"
- besökt skinnarviksberget ett flertal gånger.
- köpt den bästaste jeansjackan på vintage store på kungsholmen.
- tagit oskulden av "vurma" tillsammans m. sambo - UNDERBART GOTT!
- gjort min första polisanmälan ever.
- varit på gröna lund (ej åkt nya insane än, men det kommer)
- varit otroligt stolt över linn. gud i backen ja!
- jobbat frukost två helger i rad. bra
- fått min första lön!
- trivats otroligt bra.
- saknat
- inspirerats
- träffat släkt efter otaliga månader känns det som.
- önskat woxan lycka till på sitt kina-äventyr!
- varit sämst på singstar
- ångrat vissa händelser
- PLEASURE
- läst bok fruktansvärt seg. i omgångar
- belägrat martins café i sex timmar.
- syndat bad
- fått planer uppskjutna, flertal gånger!
- känt mig fri som aldrig förr när jag kört bil
- tränat en eller två gånger. duktigt.
- lurat folk till att göra oväntade saker.
- haft trevliga samtal
- haft ledigt en vecka!
- köpt p&l biljetter
- fått mina semester beviljad
- tjuvat


ja, och mycket mycket mer som jag inte minns.
får se hur det blir här framöver med uppdateringar. i have a lot going on. mycket mycket faktiskt.
hade inte turen på min sida idag som fick jobba - här ska flyttas ju! från och med onsdag jobbar jag fullt ut hela månaden. hoppas innerligt att jag är ledig imorn..




RSS 2.0