Dieselverkstaden

Igår eftermiddag fick vi fin besök av Johan och Frida som var i huvudstaden för en liten getaway. Och snälla som de är hade de med sig en födelsedagspresent åt mig! Nog något av de sötaste jag fått. En spargris nämligen. En mjuk vit gris med tiara och "ballerina kjol" (?). Står även Make A Wish på sidan. :)

Hur som helst fortskred kvällen med pizza som vi väntade i hundra år på. Förbannat nog fick vi vänta så länge att vi missade det Johan sett fram emot en hel vecka, och en av de största anledningarna till varför han åkte ner - konsert på Dieselverkstaden. Konserten höll på mellan 20.00-22.00 och med den turen vi haft tidigare under kvällen kom vi dit precis 22.00. Hade det inte varit för att vi först gick åt fel håll då vi hoppade av bussen hade vi kanske hunnit se den sista kvarten..
Som tur var hade de servering och där blev vi sittandes resten av kvällen. Efter två flaskor vin och trevligt umgänge begav vi oss hemåt..

Men, MEN, självklart, med den otur vi haft tidigare under kvällen, så missade vi så klart pendeln hem med ca. 30 sek. Vi hade i och för sig lite tur i oturen då det inte var näst kommande pendel vi missade för hade vi gjort det, hade vi fått vänta till 05.20 för att få ta sig hem.
Vi hann dock med lite Burger King och det var nog en av de första gångerna jag åt där. Men gott var de.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0