catch and release

Vår yngsta katt är minst sagt speciell.
Hon är högst inne på att jaga bollar. Hennes absolut bästa boll är i gummi, rosa och med fransar.
Nyss när jag var upp sprang hon med bollen till mig och jag var självklart snäll och kastade iväg den. Jag sprang fort ner för att inte bli fast vid att hon vill fortsätta leka.
Men hon är klok den här katten.

Just nu befinner hon sig nere, i mitt rum, med bollen. Hon hoppade just upp och lämnade av den rosa lilla bollen på mitt tangentbord. Så, med andra ord; jag är fast!

Likadant brukar inträffa när jag sitter vid datan uppe. Enda stället jag kan kasta bollen då är in till köket, vilket inte är en lång sträcka. Annars brukar vi leka med sträckan från tv rummet och ut i hallen fram till min garderob. Då går det undan minsann.
Men nu när det är så kort sträcka går det ännu mer undan. Jag blir tokig.

Dessutom, slutar man leka med henne gnäller hon som ja, jag vet inte vad. Nu springer hon runt i mitt rum och klagar på mig för att jag inte leker. Men herregud, det är väl inte mitt fel att hon tappat bort bollen?


Kommentarer
Postat av: Julia H

Aww, katter är underbara.



Min pappa är allergisk mot pälsdjur. Så när min bror flyttade hemifrån kompenserade han för det och tog hem tre katter. Lika knäppa alla tre. Två är Devon Rex, en är Cornish Rex. (Rasen har sagts vara en blandning mellan katt, hund och apa till humöret och beteendet)



De öppnar dörrar genom att hoppa på handtaget. Omd e vet vilket rum man är i och dörren är låst ställer de sig och stångar dörren med full kraft.



De går på promenad i skogen med en utan koppel, kommer när man visslar på dem (iofs hade min bror hund förut, och katterna trodde väl också att de var hundar, medan hunden trodde att hon var katt)



*De hoppar upp på höga hyllor, skåp och garderober. Och gillar att ligga kvar där uppe, särskilt om det är ett torkskåp modell varmare. :)



Är din katt också galen i kattmynta?

2008-05-27 @ 22:55:15
URL: http://aupairsomewhere.blogg.se/
Postat av: anno

haha fan vad du är bra brorsan. sitter här och asgarvar nu ja. ser framför mig hur roligt det ser ut och vilket problem du har. hur less du är men ändå så snäll och fortsätter kasta den där förbaskade bollen.

å ja inte fan är det ditt fel att hon tappat bort bollen. haha!

puss:)

2008-05-28 @ 00:10:52
URL: http://annojonsson.bloggagratis.se
Postat av: Julia H

Tja... en av dem är galen i det och kan rulla sig med kattmynta i timmar, typ. Och hoppar upp och kastar den och har sig. De andra två är för lata för att orka bry sig.



Min bror har också två hundar nu. Och katterna ääälskar hundmat (som är fetare). Så vår gråa lilla panter har nu förvandlats till Katten Gustaf's okända släkting. man tar ett tag om honom för att lyfta honom, men man inser snabbt att han är för tung. så man måste ta dit andra handen som stöd under rumpan också. Han har världens mage.



Sen är ju Devon Rex kända för sina stora öron och sitt alienutseende. :) De kan se riktigt elaka ut. Typiskt Devon: 3023.jpg" rel="nofollow">http://www.oblivions.se/Bilder/DSC3023.jpg



Haha.

2008-05-28 @ 09:05:57
URL: http://aupairsomewhere.blogg.se/
Postat av: Du-vet-vem

<a href="http://www.oblivions.se/Bilder/DSC3023.jpg">http://www.oblivions.se/Bilder/DSC3023.jpg </a>skulle det vara.

2008-05-28 @ 09:07:39
URL: http://aupairsomewhere.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0