Öjungeln

Vi, beståendes av mig, emmy, linn, johan, frida och julia, tog oss en försmak av sommaren med att dra till Emmys stuga i lördags. Vi packade grejorna och stack, efter det att jag kom hem från bollnäs vid 2. Tror vi var framme vi stugan strax efter tre tiden eller så :)

Det visade sig vara en riktigt välbehövd liten tripp som alla unyttjade till fullo.
Vi grillade, solade, spelade kubb, bollade lite, bastade och tog sommaren första dopp! sen på det så blev det lite gävle spelet också. Riktigt, riktigt mysigt faktiskt.
Vi tog oss även en liten båt och rodde oss runt en liten ö.



Eftersom att det visade sig vara riktigt hemtrevligt där ute i öjungeln tog vi oss en dags extra smak på sommaren med en till övernattning på söndagen med. :) Men innan det så var Jacke uppe tidigt nog för att hinna sätta plant. Rättare sagt 250 st (för en första gång - mjukstart) mellan halv 11 och 12 ungefär.
Medan jag hurtade på med att sätta plant glassade resten av gänget vidare i stugan och bestämde sig för en tripp till bollnäs och käka. Och ingen åker väl till bollnäs utan att käka med Jacke heller, så då följde han med och sen så blev det mat på granberg.
Dålig restaurang som tvingade mig att betala en hel femma mer än alla andra. ;) Efter mat blev det tripp till Johans fasters stuga där vi bestämde oss för "att där ska vi också ta oss an en helg nån gång!"
Strax före 5 snåret var vi tillbaks till stugan och då blev steek i solen och food! Grillad kyckling åt herrn själv medan resterande götta sig med äcklig bröd och korv. ;)



Här en massa bilder sen två-dagars trippen :)











snart, snart, snart, snart, inom kort...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0